Despre noi

Compania noastra detine o larga experienta in domeniul acesta de activitate. La noi gasiti oferte pentru cele mai bune servicii de tractari auto Iasi in situatiile in care autovehiculele dumneavoastra intampina anumite probleme. Despre noi

Ca sa venim in ajutorul dumneavoastra, va asiguram ca ne puteti contacta non-stop, 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana, sa va sprijinim in solutionarea dificultatilor intampinate. Noi va stam alaturi ori de cate ori aveti nevoie cu servicii de transport autoturisme avariate sau noi. Va remorcam autovehiculul pe platforma in conditii de maxima siguranta, transportul acestora facandu-se cu ajutorul autospecialelor echipate in mod corespunzator.

Avem un personal bine instruit si cu ajutorul echipamentelor performante de care dispunem va oferim cele mai eficiente servicii de tractari auto. Reusim sa satisfacem la un nivel superior exigentele clientilor nostri si pentru ca suntem promotori ai serviciilor de calitate in tractari auto. Prin intermediul firmei noastre atat in Timisoara, cat si in intreaga tara, puteti beneficia non-stop servicii de tractari-remorcari auto pe platforma si transport autoturisme ori transport de marfuri. Atuul nostru de frunte il reprezinta operativitatea si promptitudinea serviciilor noastre de tractari auto dublate de experienta noastra in domeniu, care ne-au adus un succes recunoscut de-a lungul activitatii noastre pe piata, posedand astazi un portofoliu impresionant de clienti si parteneri in toata tara.

Lasă un comentariu